Camelia şi Neluţu vă invită la joc!

Ethnographic voyage in Transylvania

25 iunie - 6 iulie 2013

In perioada 25 Iunie-5 Iulie 2013, s-a desfasurat,cu cartierul general la Cluj-Napoca,editia I a VOIAJULUI ETNOGRAFIC IN TRANSILVANIA. Multumim prietenilor si partenerilor nostri canadieni Sonia Dion si Cristian Florescu,pentru ca ne-au oferit posibilitatea organizarii impreuna a acestui turneu. Voiajul a cuprins atat cursuri de dansuri traditionale romanesti,cat si vizite in diferite zone etnofolclorice din Transilvania. Meritul acestui turneu a fost ca, el a depasit granita unei relatii profesionale profesori-cursanti,noi suntem mai bogati in experienta ,dar si in relatii care,cu siguranta,vor dainui in timp. Iar prietenii nostri din Canada,vor stii ca intotdeauna in Cluj o poarta a casei dar si a inimii noastre va fi deschisa pentru ei.

 

Am petrecut alaturi de cei 39 de participanti din Quebec-Canada, zece zile de neuitat,cu muzica si dansuri traditionale romanesti,cu oameni extraordinari din Marisel(Cluj),Frata(Cluj), Sinca Noua(Brasov), care au facut totul ca musafirii nostri sa se simta minunat. Le multumim tuturor si pe aceasta cale. Multumim, de asemenea, tuturor prietenilor care ne-au ajutat in realizarea acestui turneu,anagajatilor de la Hotel Agape si Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca,ghizilor de la Salina Turda,Muzeul Etnografic al Transilvaniei,Castelul Bran,dansatorilor nostri de la Ansamblul Folcloric de Copii DOINA si de la Ansamblul Folcloric Studentesc TRADITII,muzicienilor care ne-au asigurat muzica la cursuri, cat si celor care ne-au insotit in vizitele noastre,asigurand,dupa caz,buna dispozitie sau muzica la petreceri. La urma,dar nu in ultimul rand,multumim Tarafului Ardealul din Gherla si prietenilor nostri care au participat in numar mare la editia speciala a CASEI DANSULUI ROMANESC din 5 Iulie 2013,editie organizata special pentru invitatii nostri din Canada.

 

Va dorim tuturor o vara linistita si sa ne revedem sanatosi la toamna. Iar pe cei interesati,ii asteptam la vara viitoare la urmatoarea editie a VOIAJULUI ETNOGRAFIC IN TRANSILVANIA.

 

Camelia si Nelutu Motoc Profesori - Coregrafi 


Curs de Dans Popular Pentru Adulţi

săptămânaldetalii »

CASA DANSULUI ROMÂNESC

2 Februarie 2018detalii »

Ethnographic voyage in Transylvania

25 iunie - 6 iulie 2013 detalii »

Arhiva ...»

Adresa:
Str. Jules Verne
400481, Cluj Napoca, Cluj
Romania

Telefon:
Camelia: +40 740 953 900
Nelutu: +40 745 525 271

Email:
camimotoc@yahoo.com
nelutumotoc@yahoo.com